У Харкові сервіс єМалятко запрацював у шести пологових будинках. Адреси

Послугу єМалятко у Харкові надають у всіх пологових будинках міста

У Харкові єМалятко успішно пройшов бета-тестування в міських пологових будинках, проте одинокі матері і батьки, які не перебувають у шлюбі, не можуть скористатися цією послугою. Поки. Про це повідомляє Департамент цифрової трансформації Харківської міськради у своєму Telegram-каналі, передають "Коментарі. Харків".

Зараз скористатися послугою єМалятко можуть тільки батьки новонародженої дитини, які перебувають у шлюбі та є громадянами України.

Сервіс доступний у всіх 6 пологових будинках Харкова: 

- Міський пологовий будинок №1 (Отакара Яроша, 3-Б)

- Міський клінічний пологовий будинок №2 імені М.Х. Гельферіха (Юлія Чигирина, 7)

- Міський пологовий будинок №3 (Куликівська, 46А)

- Міський перинатальний центр (Салтівське Шосе, 264)

- Міський клінічний пологовий будинок №6 (Луї Пастера, 2)

- Міський клінічний пологовий будинок №7 (Руставелі, 12)

Крім того, у Департаменті повідомили, що незабаром цією послугою зможуть скористатися одинокі матері та батьки, які не перебувають у шлюбі. Обіцяють, що вона стане для них доступною вже з 4 лютого.

Нагадаємо, як повідомляв портал "Коментарі. Харків" новий сервіс об’єднав 8 послуг для батьків новонароджених дітей. Так, за допомогою єМалятко можна здійснити державну реєстрацію народження дитини,  визначення її походження, призначення допомоги при народженні, реєстрацію у Державному реєстрі фізосіб - платників податків, визначення приналежності до громадянства України, внесення інформації про дитину до Єдиного державного демографічного реєстру.

Раніше батьки мали потрапити в 11 установ та принести 37 документів, зараз достатньо всього 1-ї заяви, яку можна подати у пологовому будинку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися