Через карантин в Харкові закрили дитячі майданчики

Дитячі та спортивні майданчики в Харкові огородили забороняючими стрічками

В Харкові закрили дитячі майданчики. Про це повідомив заступник Харківського міського голови з питань ЖКГ Андрій Руденко, передають "Коментарі. Харків".

Гойдалки та гірки обмотали забороняючими стрічками та повісили наліпки з нагадуванням про карантин. Зокрема, говориться, що карантин – це не канікули, і не можна користуватися дитячими та спортивними майданчиками на період карантину. Також міститься прохання бути відповідальними.


В міськраді повідомили, що всього в Харкові налічується близько 5 тисяч дитячих майданчиків. Наразі всі вони закриті. Крім того, керівництво міста звернулося до батьків з проханням не знаходитися на дитячих майданчиках, а сидіти вдома.


Головне фото: kh.vgorode.ua

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові зареєстрували лабораторно підтверджену підозру на коронавірус COVID-19.  Наразі очікують підтвердження з національної референс-лабораторії в Києві. Всього в Харківській області на самоізоляції перебувають понад 200 людей, які останнім часом повернулися з-за кордону. Ще 10 людей, які мали бути на самоізоляції, перебувають у розшуку. Всі вони надали невірні дані, зокрема неіснуючі номери мобільних телефонів або адреси за якими не перебувають.



Читайте также