Пункти видачі гуманітарної допомоги у Харкові змінилися: де її отримати

Пункти видачі гуманітарки розташовані у відділеннях "Укрпошти" та "Нової пошти"

У Харкові щодня продовжуються роздавати городянам гуманітарну допомогу. Харків'ян просять звернути увагу на те, що адреси пунктів видачі дещо змінилися. Про це повідомляє Харківська обласна військова адміністрація.

Гуманітарну допомогу доставляють до відділень "Укрпошти" та "Нової пошти", де потім городяни можуть її отримати абсолютно безкоштовно. Мешканців Харкова просять не створювати чергу біля пунктів видачі, бо це небезпечно.

Нижче буде опубліковано адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 24 травня. У відділеннях "Нової пошти" та "Укрпошти" за гуманітаркою можна звертатися з 9:00 до 16:00.

Адреси пунктів видачі гуманітарної допомоги у Харкові:

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Метрополітен у Харкові відновив свою роботу вперше від початку масштабного вторгнення Росії 24 лютого. Як повідомив мер міста Ігор Терехов, проїзд для харків'ян деякий час буде безкоштовним, доки залишається незрозумілим пасажиропотік. Потяги курсуватимуть раз на пів години.

У Харківській області повідомили про зміну комендантської години. Місцева влада прийняла рішення скоротити комендантську годину і зробили її з 22:00 до 4:00. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

На території Борівської територіальної громади у Харківській області російські окупанти не випускають людей. При цьому на території громади зосереджено велику кількість живої сили та техніки супротивника, зв'язок та інтернет відсутні.

На території Ізюму Харківської області російські окупанти розгорнули додаткові підрозділи ствольної артилерії. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также