У Харкові городянам видаватимуть продуктові набори: умови

Щоб отримати продуктовий набір, потрібно оформити заявку у чат-боті

У Харкові місцевим мешканцям надають допомогу за програмою "Пакет для кожного громадянина". Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації.

Як зазначає заступник голови Харківської ОВА Віта Ковальська, допомога буде гарантовано видана кожному, хто оформить заявку через гуманітарний чат-бот програми Президента України Володимира Зеленського "Пакет кожному громадянину".

Після того, як харків'яни оформлять заявку, їм слід очікувати смс-запрошення, після якого можна буде прийти за вказаною адресою та отримати продуктовий набір.

Коротко про програму:

• безкоштовний продуктовий пакет надається 1 раз на місяць на 1 особу;

• обмежень у віці отримання пакета – немає;

• обмежень за місцем реєстрації отримувача – ні (може отримати кожен українець);

• для того, щоб отримати свій пакет гарантовано – зареєструйтесь на його отримання та вам повідомлять, коли його можна забрати за фактом прибуття за номером замовлення без "живих черг".

В системі також є можливість зробити адресну доставку пакета волонтерами. Формуйте її лише у випадках, коли ви можете самостійно прийти на пункт видачі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Метрополітен у Харкові відновив свою роботу вперше від початку масштабного вторгнення Росії 24 лютого. Як повідомив мер міста Ігор Терехов, проїзд для харків'ян деякий час буде безкоштовним, доки залишається незрозумілим пасажиропотік. Потяги курсуватимуть раз на пів години.

У Харківській області повідомили про зміну комендантської години. Місцева влада прийняла рішення скоротити комендантську годину і зробили її з 22:00 до 4:00. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові змінилися адреси пунктів надання гуманітарної допомоги. Всі подробиці ви зможете дізнатись у нашому матеріалі.

Читайте также