У заступника голови ХОДА Черняка взяли аналізи на COVID-19, - ЗМІ

У заступника голови облдержадміністрації з питань охорони здоров'я Михайла Черняка взяли всі необхідні аналізи для підтвердження або спростування коронавірусу

Джерела в ХОДА повідомляють про те, що співробітники обласної лікарні взяли у заступника голови облдержадміністрації з питань охорони здоров'я Михайла Черняка всі необхідні аналізи і відправили в референс-лабораторію для підтвердження або спростування діагнозу COVID-19. Про це повідомляє "Вечірній Харків".
Про симптоми хвороби замгубернатора на даний момент невідомо, як і те, чи провели медики експрес-тест на коронавірус. Можна лише припустити, що, по медпротоколам, подібну процедуру виконали в першу чергу.
Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що сам Черняк підтвердив нашому виданню, що він дійсно перебуває в лікарні. Які симптоми має - не уточнив. Тільки сказав, що зараз про коронавірус мова не йде.
"Коронавірусу у мене немає на даний момент. Коронавірус є, якщо він підтверджений", - сказав Черняк.
Чиновник очолював регіональний штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у зв'язку з коронавірусом. Вже відомо, що замість Черняка штаб очолить інший заступник голови ХОДА - Тарас Пастух.

Читайте также