Притула передав допомогу військовим на Харківщині (ФОТО)

Захисники отримали на допомогу Starlink, дрони, рації та багато іншого

Український телеведучий Сергій Притула передав українським військовим, які зараз перебувають у Харкові та області, велику партію необхідної техніки. Докладно про це шоумен розповів у своєму Telegram-каналі.

Фонд Сергія Притули виділив допомогу дев'яти підрозділам, серед яких: "Кракен", 92-а окрема механізована бригада імені кошового отамана Івана Сірка, 4-а окрема танкова бригада, 30 ОМБр, 49 окремий піхотний батальйон "Карпатська Січ", 12 бригада ТрО, 113-та окрема бригада територіальної оборони та інші.


Українські захисники отримали на допомогу Starlink, дрони, рації, тепловізори, біноклі, ноутбуки, планшети, генератори, а також іншу необхідну техніку.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області з уламків збитого біля Циркунів вертольота Мі-28Н "Нічний мисливець" зробили сувенірні монети. Ідея належить колишньому військовому, волонтеру та засновнику військового порталу "SHERIFF Tactical Gear" із позивним "Шериф". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Терехов прокоментував можливі обстріли 23 та 24 серпня. На день міста 23 серпня та День незалежності України 24 серпня будуть посилені комендантські обмеження та охорона міста загалом.

 У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Цього тижня продуктові набори можна буде отримати лише у четвер та у суботу. У вівторок пункти видачі буде закрито. Як повідомили у ХОВА, через можливі провокації з боку РФ 23 серпня мешканцям не видаватимуть допомогу.

 У Харківській області українські військові знищили російську систему протиповітряної оборони "Шилка", яку сховали в лісосмузі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте также