В Харківській області чекають на результати 30 підозр на коронавірус

За останню добу зареєстрували 10 нових підозр на COVID-19

Станом на 21:00 п’ятниці, 3 квітня, в Харківській області зареєстрували 32 підозри на коронавірус COVID-19. Про це повідомляє голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер, передають "Коментарі. Харків".

Так, за останню добу на Харківщині з’явилося 10 нових підозр. 30 очікують на підтвердження, 1 випадок підтверджений, 1 спростований.

Частина хворих госпіталізована, частина знаходиться на самоізоляції. На самоізоляції перебуває і дитина дошкільного віку з Лозової, у якої також підозрюють кроноваріус.

Фото: mir24.tv

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області є один підтверджений випадок захворювання на коронавірус. Відомо, що хворому менше 30 років, він харків’янин, повернувся із Франції та перебуває на самоізоляції. З ним контактували 17 осіб. 16 з них – лікарі. Наразі медики перебувають на самоізоляції.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що 1 квітня в харківській інфекційній лікарні помер чоловік, у якого підозрюють коронавірус. Відомо, що це мешканець Харківського району. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися