На Харківщині коронавірус підозрюють у військового

Хворому вже зробили три тести на COVID-19

В харківському військовому шпиталі перебуває хворий з підозрою на коронавірус. Про це повідомляє "Суспільне: Харків", передають "Коментарі. Харків".

Так, за інформацією речника Міноборони в Харківській області Віталія Саранцева, військовий із пневмонією потрапив до шпиталю 1 квітня. Хворому зробили три тести на коронавірус. Два з них показали негативний результат на COVID-19. На результати третього у Військово-медичному центрі ще очікують.

Фото: 34.ua

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на вечір, 3 квітня,  в Харківській області чекали на результати 30 підозр на коронавірус. За добу з’явилося 10 нових підозр. Частина хворих госпіталізована, частина знаходиться на самоізоляції. Наразі в Харківській області 1 підтверджений випадок COVID-19.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що за дотриманням нових правил карантину, які вступили в силу з понеділка, 6 квітня, на Харківщині слідкуватимуть 1,5 тисяч силовиків. За порушення громадян можуть притягнути до адміністративної відповідальності і оштрафувати.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися