Карантин в Харкові: поліція поспілкувалася з представниками релігійних громад та дітьми

Правоохоронці перевіряють спортивні та дитячі майданчики і сквери

На Харківщині поліцейські пішли до населення - проводять роз’яснювальну роботу та слідкують за дотриманням правил карантину. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Так, повідомляється, що інспектори ювенальної превенції провели рейди на вулицях Новобаварського району. Поліцейські перевірили  спортивні та дитячі майданчики і сквери.

Вони нагадали громадянам про відповідальність за перебування дітей віком до 14 років на вулицях міста без супроводу дорослих, а дітям про важливість обов’язкової участі  у процесі дистанційного навчання. 


Також правоохоронці поспілкувалися з мешканцями Московського району.  Там, окрім громадян про правила карантину та відповідальність за їх недотримання розповіли не тільки населенню а і представниками релігійних громад. Так, повідомляється, що поліцейські зустрілися з настоятелями чотирьох храмів. Вони роз’яснили їм необхідність чіткого дотримання заходів безпеки, направлених на недопущення поширення коронавірусу серед населення.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові патрульні оголосили карантинний флешмоб. Населенню пропонують показати, що вони роблять під час карантину щоб не сумувати та, наприклад, розповісти, якими новими навичками оволоділи поки сиділи вдома.


Читайте также