У Харкові на добу відключать воду. Адреси

Водопостачання припинять через ремонтні роботи на водоводі

Завтра, 9 квітня, з 10:00 в частині будинків, що розташовані у Київському районі Харкова припинять водопостачання. Про це повідомляє КП "Харківводоканал", передають "Коментарі. Харків".

На підприємстві повідомляють, що відключення пов’язані з проведенням ремонтних робіт на водоводі d=500 мм по проспекту Жуковського, 12-а.

Водопостачання обіцяють відновити 10 квітня о 8:00. На час проведення ремонтних робіт обіцяють підвозити воду автоцистернами КП "Харківводоканал".

Воду відключать у будинках на проспекті Жуковського, 7, 9, 11, 13, 15 і у приватному секторі: вулиця Дружна, провулок 1-й Дружний, проїзд 2-й Даниловський, проїзд 1-й Даниловський, вулиця Фестивальна, провулок Фестивальний, вулиця Кільцева, провулок 2-й Кільцевий, провулок 1-й Кільцевий, вулиця Фізкультурна, в'їзд Фізкультурний, провулок Фізкультурний, провулок Олександра Бабкіна, вулиця Івана Піддубного, провулок Трудовий, вулиця Прудна, провулок 1-й Прудний, провулок 2-й Прудний, вулиця Трудова, бульвар Садовий.

Також на підприємстві повідомили номер телефону для довідок: 15-33.

Фото: ukrinform

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у четвер, 9 квітня, в Харкові на вулиці Великій Гончарівській заборонять  рух транспорту. Ділянка  від вулиці Конєва до провулку Гончарівського буде закрита з 8:00 до 20:00. Ремонтуватимуть дорогу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися