В Харкові шкільні офіцери патрульної поліції збирають учнів на онлайн урок

Прямий ефір анонсували на сторінці патрульних в Instagram

У Харкові шкільні офіцери поліції збирають учнів, щоб побалакати про безпечний інтернет. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Харківської області в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

"Як Ви знаєте, всі заклади освіти зараз перебувають на карантині, а значна частина нашого та дитячого вільного часу приділяється мережі інтернет", - йдеться у повідомленні.

Щоб розповісти школярам про безпечний інтернет поліцейські організують прямий ефір з учнями. Обіцяють багато корисної інформації та цікаві прямі включення.

Онлайн спілкування з патрульними відбудеться у цю п'ятницю, 10 квітня, на офіційній сторінці харківської патрульної поліції в Instagram: @patrolpolice_kharkiv. Початок о 15:00.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові патрульні оголосили карантинний флешмоб. Населенню пропонують показати, як можна цікаво і з користю проводити час вдома під час карантину, щоб не нудьгувати.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові запишуть відеоуроки для учнів початкових класів. Планується записати по три уроки з головних предметів. Серед них: математика, українська та англійська мови і урок "Я досліджую світ".


Читайте также