У Харкові два автобуси змінять маршрути

Це необхідно для забезпечення пасажирських перевезень.

Шлях прямування автобусів №25е та №83е зміниться з п'ятниці, 9 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з необхідністю забезпечення пасажирських перевезень жителів селища Кулиничі, вул. Плиткової та вул. Луї Пастера.

Автобус №83е курсуватиме так: ст. м. "Академіка Барабашова" - пр. Ювілейний - пр. Тракторобудівників - Салтівське шосе - вул. Сьомої Гвардійської Армії - вул. Животноводів - вул. Сьомої Гвардійської Армії - вул. Дібровна - вул. Грищенка (сел. Кулиничі).

Автобус №25е їздитиме наступним чином: автостанція "Індустріальна" - пр. Героїв Харкова - вул. Роганська - вул. Миру - вул. Плиткова - вул. Луї Пастера - бул. Івана Каркача (спорткомплекс).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вечірні вибухи у Харкові: ракета влучила у житловий будинок

Більшість ракет, що летіли на Харків, збила ППО.

Учора ввечері, близько 21 години харків’яни чули декілька вибухів під час сигналу "повітряної тривоги". У місцевих телеграм-каналах повідомляли про ймовірну роботу ППО, а також, що в одному з районів міста було чутно автоматні черги. Все ж, одна ракета влучила у житловий будинок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, о 21:11 очільник області повідомив, що російські окупанти влучили у приватний будинок в Харківському районі, виникла пожежа в приватному домоволодінні.

"На жаль, є постраждалий чоловік", – написав Синєгубов.

Вже о 21:36 очільник області повідомив про ще трьох поранених: чоловіка та двох жінок.

"Частину російських ракет збили сили ППО.

Одна з ракет влучила у приватне домоволодіння, на жаль, відомо про ще 3 поранених: чоловіка та двох жінок.

Бригади екстреної медичної допомоги працюють на місці", – зазначив Олег Синєгубов.

Також голова ХОВА опублікував фото самого "прильоту" в житловий будинок мирних мешканців Харківщини.

Читайте также