Медики Лозової на Харківщині отримали допомогу від народного депутата Юлії Світличної

Найближчі два тижні нардеп планує працювати в регіоні

Сьогодні, 14 квітня, народний депутат України Юлія Світлична  відвідала з робочою поїздкою Лозову Харківської області. Про це нардеп повідомила на своїй сторінці в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Там Юлія Світлична, вже традиційно, передала допомогу медичним працівникам. Засоби захисту, пірометри, які сьогодні особливо потрібні медикам, отримала Лозівська лікарня та швидка допомога.  Крім того, медзаклади отримали сертифікати на 2 тонни палива, яке за домовленістю з народним депутатом, надала компанія Sunoil. Слід зазначити, що це вже п’ята лікарня в окрузі, яка отримала допомогу від нардепа.

Також Юлія Світлична зустрілася з керівництвом ОТГ, промислових підприємств і місцевими жителями. Люди розповіли народному депутату про нагальні проблеми, які їх турбують, та залишили свої звернення. Нардеп, в свою чергу, повідомила, що жодне звернення не залишиться без уваги, а два наступних тижні вона працюватиме у Харкові та області.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що днями найменша лікарня Харківської області отримала допомогу від народного депутата. Її отримали медики Зачепилівської центральної районної лікарні, які в умовах карантину та високого навантаження гостро потребували повноцінного забезпечення медичними засобами та паливом.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися