Коронавірус: на Харківщині зафіксували першу смерть та перше одужання

Всього, станом на ранок, 15 квітня, відомо про 25 випадків COVID-19 в Харківській області

Станом на ранок, 15 квітня, в Харківській області зафіксували першу смерть від коронавірусної хвороби та перше одужання. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

Повідомляється, що жінці, яка померла, був 71 рік. Її з двобічною пневмонією госпіталізували до Валківської ЦРЛ. Вона була в тяжкому стані на ШВЛ. 

"Двічі експрес-тест показав негативний результат, ПЛР-дослідження виявило коронавірус. Жінка мала супутні захворювання – зокрема, кардіосклероз, гіпертонію та цукровий діабет", - йдеться у повідомленні.

Також відомо, що від коронавірусу вилікувався перший хворий на Харківщині. Про нього відомо, що він чоловік віком до 30 років, приїхав з Франції, коронавірус переніс в самоізоляції. Також відомо, що після контакту з хворим на самоізоляцію пішли 16 медпрацівників. Всього хворий контактував з 17 особами. Про підтвердження діагнозу стало відомо 28 березня. Тож, щоб одужати, чоловіку знадобилося майже три тижні.

Фото: tsn.ua

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок, 15 квітня, в Харківській області зафіксували 25 випадків коронавірусної хвороби. 11 з них – за останню добу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися