Депутати Харківської обласної ради зберуться на сесію наприкінці травня

Якщо карантин триватиме, пленарне засідання проведуть онлайн

Пленарне засідання Харківської обласної ради заплановане на 28 травня. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі облради.

За інформацією голови Харківської облради Сергія Чернова, обласна рада технічно підготувалася для проведення пленарного засідання онлайн. Проте наразі немає проєктів рішень, які б вимагали від депутатів прийняття термінових рішень.

"28 квітня, з урахуванням вихідних днів і вимог закону України "Про публічну інформацію", я планую підписати відповідне розпорядження про скликання ХХIV сесії, щоб після травневих свят розпочалися засідання постійних комісій обласної ради", – сказав голова обласної ради.

В облраді повідомили, що у разі, якщо карантинні заходи в Україні продовжаться, пленарне засідання відбуватиметься онлайн. У разі пом’якшення карантину  - депутати зберуться у звичайному режимі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові протоколи щодо порушення карантину тепер складатимуть не тільки поліцейські. Такими повноваженнями наділять працівників виконавчих органів. Зокрема, міської ради, райадміністрацій та комунальних підприємств міста. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися