У Харкові провели рейди по деяким родинам

Профілактичні рейди родинами провели у Харкові.

Харківські поліцейські відвідали родини, які опинились у складних життєвих обставинах. У профілактичному рейді взяли участь працівники сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 спільно із представниками служби у справах дітей по Основ’янському району та працівників центру соціальних служб "Довіра". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Правоохоронці перевірили умови проживання дітей у родинах та  провели з батьками роз’яснювальні бесіди.

Для дітлахів поліцейські привезли солодощі та подарунки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мешканцям Харківщини виплатять грошову допомогу

"Укрпошта" продовжує разові виплати в розмірі 1200 гривень жителям деокупованих населених пунктів Харківської області. Про це повідомила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Зокрема, 2,8 мільйона гривень спрямують на виплати громадянам, які ще не отримали допомогу, у Великий Бурлук. 4,4 мільйона гривень надійдуть до Кіндрашівської громади, а 5,8 мільйона гривень – до Курилівської.

Крім того, розпочинають виплати в Куп'янській громаді, куди розподілили 7 мільйонів гривень.

"Раніше ми вже почали виплати у деокупованих громадах. Зараз маємо змогу продовжити цю допомогу для тих жителів, які її ще не отримували. Дякуємо Міністерству з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Товариству Червоного Хреста України й "Укрпошті" за реалізацію цього проєкту", – прокоментувала Віта Ковальська.

Від початку деокупації Харківщини допомогу від Товариства Червоного Хреста України вже надали на суму понад 94 мільйони гривень для більш ніж 78 тисяч людей.

Читайте также