У Харкові дітям видали ноутбуки

Двадцять дітей отримали ноутбуки для навчання в дистанційному режимі.

Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук та начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зустрілися із дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, та їхніми опікунами.

Посадовці передали 20 дітям ноутбуки для навчання в дистанційному режимі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

"Майбутнє нашої країни саме за вами та вашими досягненнями. Усі діти схиляються до креативних професій. Тому ця техніка стане у нагоді під час навчання та всебічного розвитку", – зазначила Віцепрем’єрка.

Ірина Верещук та Олег Синєгубов поговорили з дітьми та їхніми опікунами про умови життя та нагальні потреби. Значна частина родин – внутрішньо переміщені особи.

"Звертайтеся до наших профільних служб, ми завжди готові сприяти вирішенню ваших проблемних питань і докладемо максимум зусиль, аби покращити ваше життя", – звернувся до опікунів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янам нагадали, коли обов’язково потрібно передавати показання лічильників газу

Чи потрібно передавати показання лічильника якщо у будинку ніхто тимчасово не мешкає? Таке питання дуже часто надходить до АТ "Харківгаз". У газовій компанії роз’яснили, чому мешканцям Харкова та області рекомендовано подавати показання щомісяця, інформують "Коментарі. Харків".

Відповідно до умов Кодексу ГРМ, споживачі природного газу з 1 по 5 число кожного місяця передають Оператору ГРМ показання газових лічильників. Якщо споживач не передав показання, споживачу нараховуються планові обсяги споживання газу.

"Тому рекомендуємо нашим клієнтам, за відсутністю споживання газу у домоволодінні, інформувати АТ "Харківгаз" про нульове використання газу шляхом щомісячної передачі попередніх показань лічильника", – зазначають в АТ "Харківгаз".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися