Чи будуть у Харкові висаджувати квіти

У довоєнні часи Харків був прикрашений яскравими та цікавими квітниками.

У Харкові квітів буде менше, ніж у довоєнний час, але клумби мають прикрасити місто. Про це повідомив сьогодні, 22 березня, в ефірі національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Будемо висаджувати квіти, бо життя триває. Під час Другої світової містяни, незважаючи на жахи війни, висаджували біля своїх будинків квіти, показували, що Харків жив та не здавався", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янам нагадали, коли обов’язково потрібно передавати показання лічильників газу

Чи потрібно передавати показання лічильника якщо у будинку ніхто тимчасово не мешкає? Таке питання дуже часто надходить до АТ "Харківгаз". У газовій компанії роз’яснили, чому мешканцям Харкова та області рекомендовано подавати показання щомісяця, інформують "Коментарі. Харків".

Відповідно до умов Кодексу ГРМ, споживачі природного газу з 1 по 5 число кожного місяця передають Оператору ГРМ показання газових лічильників. Якщо споживач не передав показання, споживачу нараховуються планові обсяги споживання газу.

"Тому рекомендуємо нашим клієнтам, за відсутністю споживання газу у домоволодінні, інформувати АТ "Харківгаз" про нульове використання газу шляхом щомісячної передачі попередніх показань лічильника", – зазначають в АТ "Харківгаз".

У Харкові трапилася ДТП: винуватцю загрожує три роки тюрми

Внаслідок зіткнення двох транспортних засобів постраждав один з водіїв. Його госпіталізували до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

20 березня на проспекті Героїв Харкова автомобіль "Toyota Corolla" не надав перевагу у русі автомобілю "Land Rover" під керуванням 19-річного молодика. В результаті ДТП травми отримав 26-річний водій "Toyota".

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися