На одній з вулиць Харкова на місяць обмежили рух

Ремонтують проїжджу частину

З сьогоднішнього дня, 27 квітня, у Харкові на вулиці Аерофлотській обмежили рух транспорту. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської міської ради.

Йдеться про ділянку Аерофлотської від проспекту Гагаріна до вулиці Ромашкіна. 

В міськраді з посиланням на Департамент інфраструктури повідомляють, що це пов'язано з ремонтом асфальтобетонного покриття проїжджої частини.

Рух транспорту обмежили з 9:00 до 17:00 з 27 квітня до 27 травня. На цей період рух здійснюватиметься вільною від виконання робіт смугою, а також буде забезпечений пропуск міського електро- та автотранспорту.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у понеділок, 27 квітня, в шести районах Харкова через ремонтно-відновлювальні роботи відключать воду. Води частково не буде у будинках Немишлянського, Московського, Новобаварського, Слобідського, Холодногірського та Шевченківського районів міста.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 27 квітня, в Харкові синоптики обіцяють хмарну погоду та невеликий дощ. Вітер північно - західний, 7 - 12 м / с, пориви 15 - 20 м / с. Температура від + 11 до +13 градусів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися