У Харкові тролейбус змінить маршрут

Це пов’язано з поточним ремонтом вулиці

У четвер, 30 квітня, в Харкові тролейбус №11  змінить свій маршрут. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської міської ради.

Повідомляється, що рух транспорту по вулиці Великій Гончарівській, на ділянці від вулиці Семінарської до провулку Сімферопольського, обмежать з 8:00 до 20:00.

У міськраді з посиланням на Департамент інфраструктури повідомили, що це пов’язане з поточним ремонтом вулиці. 

Транспортні засоби обіцяють пропускати вільною від виконання робіт смугою руху. Крім того, з 9:00 до 20:00, заборонять рух тролейбусів по вулиці Любові Малої та вулиці Плановій, на ділянці від вулиці Дудинської до вулиці Семінарської, вулиці Семінарській, від вулиці Планової до вулиці Великої Гончарівської, вулиці Великій Гончарівській, від вулиці Семінарської до вулиці Конєва, вулиці Конєва, вулиці Малиновського, вулиці Коцарській, вулиці Благовіщенській, площі Благовіщенській та узвозу Соборному.

На цей час тролейбус №11 курсуватиме так:  розворотне коло "Проспект Дзюби" - проспект Ново-Баварський - вулиця Китаєнка -  проспект Любові Малої - вулиця Дудинської - вулиця Холодногірська -  розворотне коло "Вулиця Новий Побут".

Фото: objectiv.tv

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові обіцяють відремонтувати внутрішньо квартальні дороги більше ніж у 300 дворах.


Читайте также