У Харові в зв’язку з карантином водоканал подовжив терміни укладання договорів з населенням

Підписати договір можна буде протягом п’яти місяців з дня закінчення карантину

Термін укладання договорів між споживачами та КП "Харківводоканал" на надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення продовжили ще на п'ять місяців з дня закінчення карантину. Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради, передають "Коментарі. Харків".

Таке рішення прийняли у зв’язку із загрозою поширення коронавірусної інфекції.

Повідомляється, що в умовах карантину співвласники багатоквартирних будинків не мають можливості провести загальні збори, зібрати підписи і колективно прийняти рішення про вибір моделі організації договірних відносин.

Крім того, повідомляється, що Верховна Рада внесла деякі зміни до законодавчих актів та відклала терміни укладання договорів на п'ять місяців з дня закінчення карантину.

Нагадаємо, договори укладаються на підставі Закону "Про житлово-комунальні послуги", яким передбачено, що надання комунальних послуг споживачам здійснюється на договірних засадах. Договори на надання житлово-комунальних послуг укладаються відповідно до типових договорів, затверджених Кабінетом Міністрів України.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що харків'ян просять заплатити за воду. Бажано онлайн. У Харківводоканалі повідомили, що несвоєчасна оплата може негативно позначитися на якості послуг.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися