Де сьогодні у Харківській області видаватимуть гуманітарну допомогу

У громаді на Харківщині буде видача продуктових наборів.

Сьогодні, 10 травня о 9 годині буде проводитися видача гуманітарної продовольчої допомоги для жителів Старого  Салтова (нижня частина). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської військової селищної адміністрації.

Адреса видачі – смт Старий Салтів вул. Перемоги 34.

При собі необхідно мати паспорт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Продукти та насіння овочів видають на Харківщині: хто отримає допомогу

До Борівської громади надійшла чергова партія гуманітарної допомоги від американського благодійного фонду "Global Empowerment Mission". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Благодійники "GEM" привезли для жителів громади 1440 продуктових наборів, до складу яких входить також насіння овочів. Це дозволить людям посадити та отримати врожай у перспективі.

Гуманітарна допомога буде розподілена між жителями с. Богуславка, Вищесолоненського та Ізюмського старостинських округів, а також мешканцями Борової, які не отримали її в квітні. Видаватиметься вона у розрахунку один набір на одне домоволодіння. Сьогодні продуктові набори вже доставлені до Богуславки та Вищого Солоного і видаються громадянам.

Допомога була надана в рамках реалізації меморандуму про співпрацю, який був підписаний між "GEM" та Борівською селищною військовою адміністрацією у квітні поточного року.

Як пояснила заступник Борівського селищного голови Карина Шевченко, яка координує питання гуманітарної допомоги в громаді, допомога від благодійного фонду "GEM" надходитиме до Борівщини і надалі та розподілятиметься між мешканцями усієї громади.

Вже 10 травня 2023 року, з 09:00 у приміщенні ФОКу здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги від благодійного фонду “GEM” жителям вулиць Привокзальна, Партизанська та провулку Миру смт Борова, які не отримували її у квітні.

"Допомога видаватиметься кожному особисто під підпис і фото.

Відповідальним особам обов’язково при собі мати поіменні списки мешканців вказаних вулиць та багатоквартирних будинків", – повідомляють у громаді.

Читайте также