Біля будівлі Харківської ОДА проведуть мітинг проти скандальних призначень чиновників

Учасники мітингу протестуватимуть проти призначення Євгена Грицькова головою координаційної ради Харківської області з питань патріотичного виховання

Біля будівлі Харківської облдержадміністрації в понеділок планують провести мітинг "Декомунізація ХОДА: Проти зрадницьких призначень!". Відповідна інформація опублікована на сторінці організаторів в Facebook.

“Не можемо не відреагувати на ганебну витівку ХОДА, а саме — призначення прихильника "руського миру" Грицькова на посаду Голови координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання. Реакції від Олексія Кучера на суспільний резонанс не було. Тому всім! Збір близько ХОДА в понеділок 4 травня в 10:00", — йдеться в повідомленні.

Організатори підкреслили, що всі учасники мітингу отримають захисні маски, а зустріч буде проходити з дотриманням дистанції між людьми.

Нагадаємо, заступника голови Харківської ОДА Євгена Грицькова призначили головою координаційної ради Харківської області з питань національно-патріотичного виховання. Про це свідчить розпорядження, опубліковане на офіційному сайті облдержадміністрації.

9 травня 2018 року колишній губернатор Харківської області Михайло Добкін разом з однодумцями відправився в Берлін. Екс-чиновник виклав фото з забороненою в Україні георгіївською стрічкою на піджаку, а також знімок біля підніжжя пам'ятника Воїну-визволителю з Прапором Перемоги. На останньому кадрі можна побачити і Євгена Грицькова. Крім того, майбутній чиновник "засвітився" і на відео, яке Добкін зняв 8 травня на фоні Рейхстагу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися