У Харкові презентували чергову поштову марку: яким героям її присвятили та на честь чого

Поштову марку присвятили медикам екстреної допомоги Харківської області.

У Харкові презентували поштову марку, присвячену медикам екстреної допомоги. Начальник ХОВА Олег Синєгубов взяв участь у погашенні марки "Укрпошти" "Харків – місто героїв", присвяченій воєнним будням медиків екстреної допомоги Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

На презентації марки також були присутні директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, директор Харківської дирекції АТ "Укрпошта" Юрій Савченко та представниця Аптечної мережі 9-1-1 Юлія Клименюк.

"Поштові марки складаються з фотографій медиків "екстренки", які були зроблені під час повномасштабного вторгнення. Харківщина й досі перебуває під обстрілами, а наші бригади екстреної медичної допомоги завжди перші приїздять на місце виклику", – сказав Олег Синєгубов.

Ініціювала створення марки Аптечна мережа 9-1-1 у межах проєкту "Власна марка".

Крім того, очільник області особисто привітав працівників екстреної медичної допомоги Харківщини з професійним святом та передав їм ключі від 10 нових оснащених автомобілів.

Наразі на Харківщині працює 180 бригад швидкої допомоги. Це 2600 лікарів, фельдшерів, водіїв та інших працівників. В умовах постійних обстрілів їм доводиться витримувати величезне навантаження та часто ризикувати життям. Тільки за перші 4 місяці 2023 року медики "екстренки" відпрацювали більше 120 тис. викликів. Тож нова спеціалізована техніка – це кращі умови роботи медиків та вищій рівень медичної допомоги населенню.

Два з 10 нових авто отримали відділення у Харкові, по одній автівці вирушили у Красноградське, Дергачівське, Зміївське, Богодухівське, Лозівське, Валківське, Чугуївське, Куп’янське відділення.

Крім того, з нагоди свята Олег Синєгубов відзначив 16 медиків екстреної допомоги почесними грамотами та подяками ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові 30 травня громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме, дивіться за посиланням.

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами. Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 30 травня. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися