Яку погоду очікувати харків'янам у середу

Очікується надзвичайно висока пожежна небезпека

Завтра, 20 травня, у Харкові та області очікується хмарна погода з проясненнями, вночі дощ, вдень невеликий короткочасний дощ. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде північно-західний, 7 - 12 м / с. Температура вночі 7 - 12 ° тепла, вдень 15 - 20 °. По місту: температура повітря вночі 9 - 11 ° тепла, вдень 16 - 18 °.

За даними порталу "Синоптик", в середу, 20 травня, у Харкові протягом усього дня стоятиме хмарна погода. Дрібний дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися.

picture

Народний прогноз погоди

День пам'яті преподобного Іоанна Зедазнийського, мученика Фалалея і преподобного Ніла Сорського. Погоду в цей день визначає місяць: якщо він ріжками донизу — на тепло, а якщо червоний — на дощ. Якщо під час заходу сонячний диск був більше звичного і червоним, наступного дня слід очікувати вітряної погоди без дощу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові закриють рух на одному з провулків у центрі. Обмеження набуде чинності з 19 травня до 23 серпня. Читайте за посиланням.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися