У Харкові на Південному вокзалі з'явилася квіткова інсталяція

Інсталяцію складають десятки різнокольорових квітів

У Харкові на головній клумбі Привокзальній площі створили квіткову інсталяцію у формі логотипу АТ "Укрзалізниця". Про це розповіли у відділі комунікації Південної залізниці.

За даними співробітників південної залізниці, інсталяцію складають десятки різнокольорових квітів. Клумба знаходиться біля фонтанного комплексу, який працює на площі вже близько 20 років. Відомо, що комплекс містить і обслуговує Південна залізниця. Варто також відзначити, що взимку фонтани не працювали, однак зараз їх готують до запуску.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні вранці, 19 травня, у Немишлянському районі Харкова невідомі облили червоною фарбою пам'ятник маршалу Жукову на проспекті Григоренка. Відповідні фотографії у своєму Telegram-каналі опублікувала громадська організація "Фрайкор". Активісти поділилися фотографією, на якій видно, як співробітники комунальних служб відмивають монумент. "Нічні вітри нагадали про кривавий шлях м'ясника Жукова", - йдеться у підписі до світлини. Читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися