Коронавірус в Харкові і Україні 3 червня: показники різко пішли вгору

У перші дні чергового етапу пом'якшення карантину в Україні нових хворих фіксували менше 350, сьогодні ж їх додалося - відразу 483

Станом на ранок середи, 3 червня, коронавірус підтвердили у 1131 жителя Харківської області. Таким чином, в минулу добу цей діагноз почуло ще 26 осіб, інформує Рада національної безпеки і оборони України.

За весь період пандемії після ускладнень від коронавірусу померли 48 жителів Харківської області. Але, на щастя, за останню добу нових летальних випадків не зафіксовано і одужали 467 пацієнтів.

Однак в Україні після поступового зниження кількості нових випадків коронавірусу сьогодні показники різко пішли вгору. У перші дні чергового етапу пом'якшення карантину в Україні нових хворих фіксували менше 350. Сьогодні ж їх додалося відразу на 483. Це пацієнти, які отримали позитивні результати з лабораторії за минулу добу. Якщо порівнювати з попереднім днем, то нових інфікованих більше на 155 осіб. Це дані Міністерства охорони здоров'я на ранок середи, 3 червня.

Всього в Україні підхопили коронавірус 24 823 осіб. Майже половина з них, а саме 10 440, вже одужали. За минулий день їх стало більше на 362 людини. Разом з тим, за добу коронавірус забрав життя ще вісьмох українців, а загальне число жертв сягає тепер 735 осіб.

Нагадаємо, в Харківській області станом на вчорашній день  COVID-19 виявили у працівника 31 обласної інфекційної лікарні, в тому числі у лікаря-патологоанатома.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися