У Кернеса витратять мільйони на реконструкцію ще одного парку в Харкові

Планується, що відкриють Конотопський парк у Харкові вже через півтора місяці

У Новобаварському районі реконструюють Конотопський парк, оновлення якого обійдеться в мільйони гривень з міської скарбниці. Про це повідомили у Харківській міськраді.

Площа Конотопського парку — майже 1,5 гектара, там ростуть 250-літні столітні дуби та клени. Зону відпочинку вже почали реконструювати: облаштували щебенево-піщану основу для тротуарних доріжок, встановили бордюр. Тут також обіцяють встановити нові ліхтарі, лавки і облагородити нові клумби.

Відзначимо, 2 червня департамент комунального господарства міськради уклав договір на "відновлення елементів благоустрою зеленої зони по вулиці Конотопській. Ціна питання — 2,5 мільйона гривень бюджетних грошей, роботи виконає "Дорожньо-будівельна компанія Профіт". Згідно з документом, фірма повинна розібрати асфальт, покриття з щебеню, бортові камені, потім встановити нові бортові камені, залити асфальт, встановити бордюри і залити бетонний фундамент.

Парк найближчим часом обіцяють оснастити ще й спортивним обладнанням. Планується, що відкриють Конотопський парк через півтора місяці.

Нагадаємо, харківський мер Геннадій Кернес розповів, від якої політсили буде брати участь у місцевих виборах в жовтні. Градоначальник заявив, що не має відношення до так званої "партії мерів".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися