У Харкові отримали допомогу від Японії

Допомога надійшла для підготовки до опалювального періоду в Харкові

КП "Харківські теплові мережі" отримало першу партію обладнання в рамках міжнародної технічної допомоги за підтримки Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Підприємству передали 69 сталевих ізольованих труб загальною довжиною 828 м. Крім того, це 119 одиниць планують надіслати до кінця липня.  

Як повідомили на підприємстві, труби передають для заміни старих трубопроводів у рамках підготовки до опалювального сезону. Зокрема, їх вже використали в роботах з оновлення магістралі в Шевченківському районі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Харківщину з робочим візитом відвідав Міністр енергетики України Герман Галущенко

Під час наради Герман Галущенко та начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов обговорили енергетичну безпеку регіону та найближчі плани щодо відновлення інфраструктури. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Наразі одним із пріоритетних завдань обласної військової адміністрації  є відновлення та захист підстанцій Харківщини.

"По кожному з таких об'єктів маємо чітке розуміння як щодо термінів, так і графіків робіт. Ми вже отримали державну субвенцію у розмірі 2,5 мільярда гривень для підготовки до опалювального сезону. З них 2 мільярди — спрямують на підготовку міста Харків, 500 мільйонів – для підготовки населених пунктів Пісочин, Солоницівка і Слобожанське. Це населені пункти, які отримують теплоносії з ТЕЦ-5 та Зміївської ТЕС. Дякую Міністерству енергетики України за підтримку Харківщини", – зазначив Олег Синєгубов.

Читайте также