У Харківській області видаватимуть гуманітарну допомогу

У громаді на Харківщині завтра видаватимуть допомогу

Завтра, 16 липня, з 09:00 до 12:00 відбуватиметься видача санітарно-гігієнічних наборів у Дергачівському гуманітарному центрі для прийомних родин, опікунів та усиновителів дітей (віком до 18 років), які проживають у Дергачах та навколишніх селах (окрім старостинських округів). Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі".

Для отримання допомоги з собою необхідно мати наступні документи:

- оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в Дії);

- ідентифікаційний код;

- оригінал свідоцтва (свідоцтв) про народження дитини (дітей);

- оригінал або копію документа, що підтверджує вашу приналежність до опікунства.

Інформація стосується виключно прийомних родин, опікунів та усиновителів дітей (віком до 18 років), які проживають у Дергачах та навколишніх селах (окрім старостинських округів).

Для отримання гігієнічного набору може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області назвали найспекотніший день: до чого готуватися

Погодні умови з 16 по 19 липня сприятимуть підвищеній ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. Якою буде погода з 16 по 20 липня – читайте за посиланням.

Читайте також: Штрафи за оновлення даних без ВЛК: що треба знати

Міністерство оборони підкреслює, що при поновленні даних проходження військово-лікарської комісії не вимагається. Проходження ВЛК необхідне лише після отримання повістки на проходження військово-лікарської комісії. Детальніше – за посиланням.

Читайте также