У Харківському метрополітені діють зміни сьогодні

На станціях метрополітену тимчасово зачинено частину пішохідних переходів

Вихід №5 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Університет" (у бік Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Також вихід №3 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Історичний музей" (у бік вул. Університетської) буде тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з необхідністю підготовки до ремонтних робіт.

Про відновлення роботи вказаних ділянок підвуличних пішохідних переходів буде повідомлено додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові транспорт курсуватиме зі змінами

Рух трамваїв на вул. Академіка Павлова, на ділянці від пров. Салтівського до вул. Героїв Праці, буде припинений з 9:00 до 16:00 25 липня.

Також з 9:00 до 16:00 25-27 липня буде припинений рух трамваїв на вул. Молочній та пл. Захисників України, на ділянці від вул. Георгія Тарасенка до пр. Героїв Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії та контактної мережі. Як курсуватимуть трамваї та тимчасовий автобус у ці дні – читайте за посиланням.

Читайте також: В рамках підготовки об’єктів водопостачання до осінньо-зимового періоду КП "Харківводоканал" у четвер, 25 липня, проведе планово-попереджувальні роботи на водопровідній насосній станції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП.

Як повідомили на підприємстві, у зв'язку з цим з 9:00 до 18:00 буде припинене водопостачання. Адреси – за посиланням.

Читайте также