Ветеранське Братерство Харків: альтернатива Мураєвої - це відкритий список кандидатур

Сьогодні, 7 липня, відбудеться акція протесту проти призначення Валерії Мураєвої заступником голови ХОДА

У глави Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера не вистачить сміливості відкликати документи про призначення Валерії Мураєвої його заступником. Про це “Харків. Коментарі" заявив глава "Ветеранського Братерства Харків" Данило Акуленко напередодні мітингу проти кандидатури проросійськи налаштованого політика.

“Я думаю, що ніхто не вийде. Але ми розуміємо, що він може сказати. Кучер вже відправив документи на узгодження посади Мураєвої. І зараз ми розуміємо, що у нього не вистачить сміливості їх відкликати. Ми намагаємося донести інформацію більше до центральної влади", - сказав Акуленко.

Сьогодні, 7 липня, відбудеться акція протесту проти призначення Валерії Мураєвої заступником голови ХОДА. За словами глави "Ветеранського Братство Харкова" разом "Нацкорпусом" їх прийдуть підтримати "Спілка ветеранів АТО", хлопці з "Фрайкора" будуть представники Євромайдана і патріотично налаштовані харків'яни".

Крім того, ветерани АТО запланували на 8 липня ще одну акцію проти Мураєвої . Але завтра вона пройде в Києві під будівлею Кабінету Міністрів України.

“Місцева влада не розуміють, куди може зайти вся ця історія з Мураєвою. По 2014 році ми знаємо, чим загрожують ватники на високих посадах", - додав Акуленко.

Також глава "Ветеранського Братство Харкова" більш детально пояснив, чому вони проти Мураєвої.

“Кучера попросили прокоментувати її призначення. Він сказав, що незважаючи на її політичну кон'юнктуру, вона хороший управлінець. Насправді ми не знаємо, яка вона менеджер. Вона ніколи не займала жодної посади. Досвіду подібної роботи у неї немає. У нас в місті багато хороших менеджерів, які готові податися на цю посаду і спробувати. Друга причина - вона проросійська людина. Ми розуміємо її погляди і в якому напрямку буде рухатися область з таким керівником", - сказав Акуленко.

Вся учасники акції виступають за оприлюднення списків конкурсантів на державні посади.

“Альтернативу Мураєвої ми бачимо в оголошенні відкритого списку кандидатур. І тоді ми будемо дивитися, хто подається і когось підтримувати", - резюмував Акуленко.

Нагадаємо, 7 липня під будівлею ХОДА збереться мітинг проти призначення Валерії Мураевой заступником голови Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися