Небо затягне хмарами: яку погоду очікувати харків'янам 8 липня

Синоптики прогнозують короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м / с

У середу, 8 липня, атмосферний фронт переміститься в східному напрямку і спричинить за собою опади у багатьох регіонах України.

У Харкові та області очікується мінлива хмарність: вночі невеликий кроткочасній дощ, місцями гроза;  вдень короткочасний дощ, місцями значний;  гроза, шквал 15 - 20 м / с, місцями град. Про це повідомляє Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде північно - західний, 7 - 12 м / с.  Температура вночі 18 - 23 °;  вдень зниження до 21 - 26 °, місцями 29 - 31 °.  По місту: температура повітря вночі 20 - 22 °, вдень 24 - 26 °.

За даними порталу "Синоптик", завтра вранці хмари займуть своє місце під сонцем і не залишать його до самого вечора.  Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться до вечора.

picture

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам'ять святого благовірного князя Петра і княгині Февронії, муромських чудотворців.  Святе подружжя прославилося благочестям і милосердям.  Петро і Февронія померли в один день і годину.  Вони - зразок християнського шлюбу.  Наші пращури помітили, з цього дня слід очікувати ще сорок спекотних днів.

Нагадаємо, в Харкові на один день закриють рух на одній з головних вулиць "ХТЗ".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися