Світлична відвідала Богодухів і поговорила з жителями району про територіальну реформу

Візит народної обраниці торкнувся адміністративно-територіальної реформи

Народний депутат Юлія Світлична відвідала з діловим візитом Харківську область. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Facebook.

На цей раз її візит торкнувся Богодухова та адміністративно-територіальної реформи. Світлична вислухала всі палкі думки людей і зазначила, що влада не піклується про своїх громадян

“Люди обурені постійними маніпуляціями з боку влади. Питання навіть не в кількості районів, а в принципах і підходах здійснення так званої реформи і ставлення до людей", - написала вона у своєму Facebook.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, народний депутат Юлія Світлична продовжує підтримувати громадськість і сприятиме вирішенню соціальних проблем. Так, сьогодні посадовиця поспілкувалася з мешканцями Харківського району.

"Спілкуємося з людьми у Харківському районі. Говоримо про майбутнє. Потрібно один одного чути, а взаємна довіра завжди на користь справі. Ціную щирі зустрічі!", - Світлична поділилася на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Нагадаємо, нардеп поспілкувалася з жителями Родзинок. Так, місцева громада поскаржилася Світличної на погіршення рівня життя, відсутність роботи, неякісні комунальні послуги. Крім того, люди просто обурені підвищенням більш ніж в 2 рази вартості проїзду в приміських електричках. У свою чергу Юлія Світлична підтримала місцевих мешканців, пообіцявши посприяти вирішенню проблем, що існують.

Крім того, днями нардеп Світлична відвідала старт літніх експозицій у харківській галереї.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися