Харківський "Метал" буде проводити домашні матчі в Зміїві

Футбольний клуб буде грати на стадіоні "Авангард"

Новостворений харківський футбольний клуб "Метал" збирається потрапити в другу лігу і грати свої матчі на стадіоні "Авангард", який знаходиться у Змієві Харківської області. Про це повідомляє SportArena.

Видання повідомляє, що місткість стадіону складає 2059 осіб. Також там є штучне покриття. Спортивну арену реконструювали протягом 7 років, з 2011 по 2018 роки. Кілька разів роботи зупинялися через відсутність фінансування.

Крім того, "Метал" зараз активно займається створенням дитячо-юнацької школи і залученням тренерів. Головним тренером команди стане екс-гравець "Металіста" і "Шахтаря" Олександр Кучер. Кінцевим бенефіціаром новоствореного клубу є віце-президент "Динамо" Євген Красніков. Раніше він був спортивним директором "Металіста". Статутний капітал ФК – 250 тисяч гривень.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, футбольний клуб "Метал" зареєстрували у жовтні 2019 року. Його пов'язують з поверненням у великий спорт українського бізнесмена Олександра Ярославського.

Нагадаємо, УЄФА вирішив дограти Лігу Європи у період з 10 по 21 серпня. Так, донецький Шахтар зіграє домашню гру Ліги Європи проти "Вольфсбурга" в Харкові на ОСК "Металіст", як і було заплановано.




Читайте также