У Харкові знімуть серіал про роботу міліції в 1990-і

Зйомки будуть проходити в одному з райвідділів Харкова

Колишній слідчий, а зараз адвокат з Німеччини Олександр Чумаков написав книгу про 1990-х роки. Про це розповіли на 24 каналі.

Автор живе і працює в Німеччині. Там він і написав свою серію оповідань. Їх 30 і майже по кожному з них створять серіал. Зйомки будуть проходити в одному з райвідділів Харкова.

Будні колишнього міліціонера проходили за розслідуванням вбивств за відеомагнітофон або бандитами з колготками на голові. Чумаков описав у книзі і одну ситуацію, яка тоді відбулася.

"В колготках зайшли – розбійний напад на квартиру. Люди сиділи обідали. Чому саме в цю квартиру – була інформація, що там магнітофон", – розповів Чумаков.

За словами автора, кіно зніматимуть за спонсорські кошти.На зйомки можуть запросити на зйомки ветеранів МВС. Назва серіалу поки приховують.


Нагадаємо, екс-глава Харківської Управління патрульної поліції Размік Оганісян пішов в адвокатуру, але планує допомагати колишнім колегам. В адвокатському бюро Олега Головкова повідомили, що Оганісян став їх новим співробітником. За словами екс-правоохоронця, з Головковим він познайомився ще під час служби. Нинішній роботодавець часто допомагав копам, які отримували різні звинувачення на свою адресу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися