Жителі Нової Водолаги збирають підписи за приєднання до Харківському району

За лічені години підписалися 200 осіб

Жителі Нововодолазької селищної ВІДГ не згодні з рішенням приєднатися до Красноградського району Харківської області. Про це в Facebook-спільноті "Нова Водолага" розповів депутат селищної ради Костянтин Лиганенко.

Він додав, що за лічені години під зверненням до народного депутата Красов і голови комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Клочко підписалися 200 осіб.

Місцеві впевнені, що їхній район повинен приєднатися до Харківського замість Красноградського. Жителі Нової Водолаги пояснюють такий крок зручним транспортним становищем з обласним центром, а не з сусіднім районом.

“Спасибі кожному, хто долучився до збору підписів про включення Нововодолазького району в Харківський. Ми зібрали за лічені години 200 підписів !!! В понеділок 13 липня буде зрозуміло куди нас приєднають. Сподіваємося на нашого народного депутата Красова А. В.", - написав Лиганенко.

Однак, ніяких рішень по району вчора прийнято не було. На думку голови ХОДА Олексія Кучера поділ Харківської області на сім районів може продовжитися до кінця року.
Нагадаємо, Біляївська ВІДГ Первомайського району Харківської області тепер складається з семи сільських рад.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися