Стало відомо за скільки Харківська мерія поліпшить паркінг в центрі

Вдосконалення будуть проводити за міські бюджетні кошти

Департамент інфраструктури Харківської міськради збирається за 980 тис. грн поліпшити систему паркування автомобілів у центрі Харкова. Про це йдеться в системі публічних закупівель ProZorro.

Удосконалення паркінгу будуть проводити за міські бюджетні кошти. Новий паркінг буде обмежений вулицями Шевченка, Клочківській, Новгородської, Динамівській, Сумської, Весніна, Матюшенко, площею Першого Травня і річкою Харків.

Мерія хоче отримати графіком, на якій наочно буде показана схема розташування паркувань у центрі міста, а також фінальний звіт за 4 розділами:

- аналіз сучасних підходів до організації паркування автомобілів у містах;

- обстеження транспортних потоків і попиту на паркування автомобілів;

- оцінка впливу чинної системи паркування автомобілів на характеристики руху транспортних потоків;

- розробка рекомендацій з паркування автомобілів у центрі міста.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківська міська рада та наближені до його голові Геннадію Кернесу фірми будують і ремонтують шкільні стадіони неабияк завищеними цінами.
Так обладнаний спортмайданчик школи № 194 на вул. Плеханівській ремонтує ТОВ "БК" Дизайн-Плюс". Вартість робіт тут становить 11,5 мільйонів грн, що істотно дорожче, ніж в інших куточках України, пише Bihus.info.
Видання наводить приклад, що стандартний майданчик для гри в мініфутбол збираються побудувати за 2,726 мільйона грн. При цьому середня ціна по Україні вдвічі менше - 1,3 - 1,8 мільйона грн. Є одне виключення в Київській області, але там у вартість включено освітлення та благоустрій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися