У Харківській області під виглядом допомоги від Кернеса роздають гуманітарку від Червоного Хреста

Підміну зауважив заступник голови харківських антикорупціонерів

Представники "Блоку Кернеса - Успішна Харківщина" привезли жителям Харківської області гуманітарну допомогу. Насправді вона виявилася з маркуванням Міжнародного Комітету Червоного Хреста, пише на своїй сторінці в Facebook депутат Харківської міськради Ігор Черняк.

"Ще раз - у Харківській області від імені блоку Кернеса розвозять гуманітарку від Червоного Хреста, - написав депутат. - Червоний Хрест України, як Вам таке? Геннадій Кернес, невже всі заощадження пішли на борди, що тепер доводиться "левачити" чужою гуманітаркою?", - написав Черняк на своїй сторінці.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Департамент будівництва і дорожнього господарства Харківської міськради виставив тендер на послуги з чищення каналізаційних колекторів. Торги оголосили сьогодні, 17 липня, їх вартість становить 12,52 млн грн. Йдеться про послуги з утримання об'єктів зливової каналізації та дощоприймальних колодязів.

Зокрема, планується прочищення каналізаційних колодязів, розчищення вручну решіток дощоприймальних колодязів, прочищення каналізаційних колекторів вручну і з допомогою техніки та так далі. Аукціон має відбутися 23 вересня.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися