У Харківській області лагодять міст між Чугуєвим і Печенігами (фото)

Рух автотранспорту здійснюється у реверсному режимі

Стартували підготовчі роботи до поточного середнього ремонту мосту біля села Кицевка, Печенізького району Харківської області. Про це повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Харківській області.

У даний момент робітники проводять демонтаж старого асфальтобетонного покриття проїзної частини і очищають конуси. Рух автотранспорту здійснюється у реверсному режимі.

Довідка "Коментарів": Міст на автомобільній дорозі Т-21-11 Чугуив - Печеніги - Великий Бурлук км 10 570 під селом Кицевка, Печенізького району Харківської області. Довжина споруди 48,6 п. м., рік побудови - 1973 році і з тих пір він жодного разу капітально не ремонтувався.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові відремонтують дорогу на Безлюдовку. Роботи почалися 13 липня і ведуться по вул. Драгомирівській в Основ'янському районі. В ході ремонту планують відновити асфальтне покриття на ділянці 1,1 км - від ін. Гагаріна до Безлюдівського водосховища.
За словами робітників, на цій ділянці немає об'їзду, тому не можна перекрити рух транспорту, що сильно ускладнює робочий процес.

Читайте также