По Харківській області байкери проїдуть з українськими та кримськотатарськими прапорами

1 серпня в Чонгарі Херсонської області передадуть Кримськотатарський прапор в тимчасово анексовану Автономну Республіку Крим

Українські байкери вже вчетверте проводять "Мотопробіг Єдності 2020". Його мета - це підтримка ідеї збереження цілісності України та єдності її жителів, у тому числі на тимчасово окупованих територіях, пише "Накипіло".

На кордоні областей мотоспільнота буде передавати один одному прапори.

"Мотопробіг Єдності" розпочався 20 липня в Ужгороді. Маршрут, завдовжки понад шість тисяч кілометрів, проляже через п'ятдесят одне місто і майже всі обласні центри України. Він закінчиться 2 серпня в Запоріжжі на Хортиці.

1 серпня в Чонгарі Херсонської області передадуть Кримськотатарський прапор в тимчасово анексовану Автономну Республіку Крим.

До мотопробігу можуть безкоштовно приєднатися всі охочі. Під час акції можна використовувати виключно Державний прапор України, Кримськотатарський прапор, прапори областей, районів і міст. Використання під час мотопробігу рекламної, політичної, партійної символіки категорично заборонено.

Програма мотопробігу по Харківській області

26 липня, неділя:

17:15 Прибуття на межу Полтавської та Харківської областей, що знаходиться на автошляху М-03 між населеними пунктами Чутово та Явтухівка,

(відстань від виїзду з міста Полтава 57 км з м.Харків 86 км (Люботин 60 км). зупинка 15 хвилин).

18:10 Прибуття в місто Люботин.

18:25 Прибуття на площу в Люботині.

18:30 Виїзд з Люботина.

19:00 Прибуття в Харків.

19:20 Прибуття на майдан Свободи в Харкові.

27 липня, понеділок:

9:00 Збір на площі в Харкові.

10:00 Виїзд з центру міста.

10:30 Виїзд з Харкова.

12:30 Прибуття в Куп’янськ.

12:40 Прибуття на центральну площу в Куп’янську.

13:10 Виїзд з центру.

16:10 Прибуття в Ізюм.

16:20 Прибуття на ізюмську оглядову.

16:50 Виїзд з площі.

17:20 Прибуття на межу Харківської та Донецької областей, що знаходиться на автошляху М-03 між населеними пунктами Тихоцьке та Долина.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 28 червня, в центрі Харкова відбувся автопробіг на честь Дня Конституції України.
Патріотичний автопробіг стартував від площі Свободи. В акції взяли участь понад 50 авто, які були прикрашені національними прапорами. Крім того, активісти поклали квіти до пам'ятника Незалежності України на площі Конституції.

Читайте также