У Харкові пішла з життя голова апеляційного суду

У Харкові прощатимуться з головою апеляційного суду Антоніною Колтуновою

У Харкові на 65-році пішла з життя голова Харківського апеляційного суду Антоніна Колтунова. Про це повідомляє прес-служба суду, передають "Коментарі. Харків".

Антоніна Колтунова працювала у судовій системі близько 40 років. Апеляційний суд у Харкові очолювала останні 5 років. Була Заслуженим юристом України. Мала чисельні державні та громадські відзнаки і нагороди.

У юридичних кругах Антоніну Колтунову знають як справедливого, принципового та неупередженого професіонала своєї справи.

picture

Офіційна церемонія прощання з Антоніною Колтуновою відбудеться у Харкові в понеділок, 10 лютого. Відспівування заплановане о 10:00 в Свято-Троїцькому храмі (провулок Троїцький, 3). Панахида триватиме з 11:00 до 12:30 в приміщенні Палацу культури Головного управління Національної поліції в Харківській області  (Жон Мироносиць, 13).

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що харків'янам розносять фальшиві судові повістки. Як з'ясувалося, такі повістки розсилають банки, фінансові та колекторські компанії. Таким чином намагаються залякати боржників, які не повернули гроші.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися