У Харкові поки не закривається великий будмаркет

Один з найбільших магазинів будматеріалів переніс дату свого ремонту на місяць

У Харкові закриття будівельного супермаркету "Епіцентр", що на Олексіївці, перенесли. Магазин повинен був закритися на ремонт 1 серпня. Але, дату зупинки роботи маркету пересунули на місяць. Зараз працівники кажуть, що магазин перестане працювати 1 вересня.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 13 липня, на Олексіївці закрили супермаркет "Клас". Про це повідомили представники мережі магазинів. Маркет, який знаходиться на проспекті Людвіга Свободи будуть ремонтувати. Поки ремонт запланований на півтора місяці - до кінця літа його повинні завершити. Магазин ще працює, але вже з нього виносять стелажі.

Нагадаємо, в Харкові великий торговий центр "Магеллан" навесні цього року закриваєтьсяНаголошується, що закриття комплексу необхідно для його реконструкції та завершення будівництва другої черги, після чого торговий центр змінить свою назву на Planeta Mall. Примітно, що на сьогоднішній день близько 30% торгового центру пустує. Об'єкт проектувався давно і не відповідає реаліям. Зі слів Євгенія Локтіонова, власник торгового центру вирішив закрити його, щоб переробити існуючу частину і добудувати залишилася.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися