Під стінами Харківської облдержадміністрації мітингують підприємці (Відео)

У Харкові підприємці вийшли на вулицю. Намагаються захистити бізнес

Сьогодні, 10 лютого, у центрі Харкова під стінами обласної державної адміністрації зібралися небайдужі громадяни, які виступають проти законів, які знищують малий та середній бізнес в Україні. Про це повідомляють очевидці у соцмережах, передають "Коментарі. Харків".

Акція має назву "SAVE ФОП". Біля ХОДА зібралися близько 100 людей. Вони кажуть, що прийшли до Харківської ОДА, щоб" захистити український бізнес та не залишити дітям руїну". Серед них представники незалежної профспілки підприємців України, активісти різних політичних та громадських організацій.

Напередодні акцію анонсували у Facebook. Вона стосується законопроектів Верховної ради України про ФОПи (1073, 1053-1), які викликають у підприємців багато запитань. Пікетники називають ці закони "драконівськими" та кажуть, що вони руйнують український малий і середній бізнес.

Організатори повідомили, що акція має всеукраїнський характер. Пікети проходять у 30 містах України.

Фото: Суспільне UA

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові суд став на бік активіста у справі про мирний пікет під Харківською обласною державною адміністрацією. Йдеться про пікет, який харків'янин влаштував наприкінці січня, щоб привернути увагу керівництва області та поліції до небезпеки, яка нібито панує на наших дорогах. Однак після мирної акції чоловік потрапив під суд.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися