Під Харковом пройде турнір з середньовічного фехтування

У суботу за містом пройдуть поодинокі, а в неділю масові лицарські бої

У приміській зоні Харкова в ці вихідні 8 і 9 серпня пройде турнір прем'єр-ліги UMF з середньовічного фехтування. Про це повідомляє видання Newsroom

Змагання лицарів в обладунках будуть проходити з 11:00 до 18:00 в таборі історичної реконструкції Medieval Park, що в Екопарк.

У суботу глядачі зможуть насолодитися поодинокими боями в номінаціях "Щит-меч" і "баклер-меч". У неділю на поле вже відбуватимуться масові битви та сутички в категорії "Нестандарт".

Також усі охочі зможуть приміряти роль середньовічного лицаря. Для відвідувачів приготували тренувальне спорядження і луки зі стрілами.

У екопарках нагадують про необхідність носити маски та триматися безпечної дистанції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Польщі відбувся тенісний турнір "Lotos PZT Polish Tour". Харків'янка Анастасія Шошина здобула перемогу. Спортсменка з Харкова в фіналі турніру перемогла першу ракетку турніру полячку Катаржину Пітер з рахунком 6: 0, 4: 6, 6: 3.
Варто відзначити, що на шляху до фіналу Шошина не програла жодного сету. Це вже третя перемога Шошиної в серії національних польських турнірів в цьому сезоні. Тиждень тому вона виграла поодинокий титул в Бітомі, а в червні виграла парний і поодинокий титули на турнірі в Гданську.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися