У Харкові через погоду літак не полетів у Стамбул

У аеропорту «Харків» через погодні умові відмінили рейс до Туреччини

Сьогодні, 11 лютого,  через складі погодні умови  в Харківській області скасували рейс до Стамбулу. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у аеропорту "Харків".

Йдеться про рейс PC 427, який виконує авіакомпанія Pegasus Airlines. Літак з харківського аеропорту мав вирушити до Туреччини о 16:10. Рішення про скасування рейсу прийняла авіакомпанія.

Проте в аеропорту зазначили, що це єдиний рейс, який авіакомпанії скасувала через погоду. Майже всі рейси сьогодні відлітали та прибували за розкладом. 

Також, ймовірно через погодні умови, більше ніж на годину затримали відліт до Катовиці. Рейс виконує авіакомпанія WizzAir. Проте всі бажаючі до Польщі таки потраплять. За інформацією онлайн-табло аеропорту наразі посадку на літак вже завершили.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у січні понад 90% літаків вилетіли з Харківського аеропорту без затримок. За статистикою аеропорту, найкращий показник пунктуальності у січні був у трьох авіакомпаній: Azur Air Ukraine, Belavia та Buta Airways. Вони всі рейси виконали вчасно.

Також "Коментарі. Харків" писали, що в аеропорту "Харків" пасажиропотік у першому місяці нового року збільшився на 55%. У січні аеропорт прийняв 111,6 тисяч пасажирів. А літаки здійснили 435 вильотів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися