У Харківській області ЦВК затвердила зміну членів територіальних виборчих комісій

У трьох міських ТВК замінили глав

У Харкові та області відбулися зміни в складах територіальних виборчих комісій (ТВК). Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА з посиланням на постанову ЦВК №179 від 14 серпня 2020 року.

В обласній ТВК змінили двох членів. "Молодіжна партія України" поміняла Євгену Власовець на Валерія Шилова. Минулого року Шилов був головою окружної виборчої комісії №174 від ВО "Батьківщина".

Партія "Єдина країна" поміняла Дмитра Рудяченко на Олександра Тутова. У 2015 році Тутов був членом обласної виборчої комісії від партії "Об'єднання "Самопоміч".

Також, ЦВК замінила голову Чугуївської міської ТВК. Замість Ольги Сушко партія "Солідарність жінок України" поставила Анастасію Вяльдіну. Торік Вяльдіна була головою комісії на виборчій дільниці №631076 в Чугуєві під час позачергових виборів народних депутатів України на одномандатному виборчому окрузі №176. Вона представляла Дмитра Новицького.

Також в цій ТВК партія "Перемога Пальчевського" замінила Віту Власкову на Тамару Смик, а партія "Народ" замінила Олену Шевчук на Валентину Нестеренко.

Ще до Богодухівського районної ТВК замінили голови. Партія "За Майбутнє" змінила Тетяну Нечитайло на Оксану Михайлюченко. Остання була головою районної філії ГО "Молоді регіони", а у 2015 році була кандидатом в Богодухівську міськраду від "Відродження".

У цій же комісії партія "Об'єднання "Самопоміч" змінила Анатолія Савченко на Людмилу Нечипоренко.

У Вовчанської міської ТВК також змінився голова. Але на відміну від Чугуєва, там ексглава комісії не припинив членство в ТВК. Це партія ВО "Батьківщина" зробила рокірування. Замість Тетяни Пугачової голову став Анатолій Кривенко. У цій ТВК також партія "Перемога Пальчевського" замінила Раїсу Чурманову на Валентину Кравченко.

У Лозівської районної ТВК "партія Праці" замінила Вікторію Ткаченко на Жанну Гаркуша. У Харківській районній ТВК змінився секретар комісії. Олександра Богданіса від партії "Солідарність жінок України" замінила Юлія Масалітіна. У 2015 році вона була кандидатом у депутати Мереф'янська міська рада від Радикальної партії Олега Ляшка.

У Балаклійський міської ТВК змінили двох членів. Партія "За Майбутнє" замінила Аллу Боєву на Ірину Панську. А партія "Солідарність жінок України" змінила Оксану Шемігон Юлію Пархоменко.

У Барвінківської міської ТВК змінився секретар. Замість Сергія Ярошенка поставили Микиту Рижова. Це представник партії "За Майбутнє".

У Богодухівський міської ТВК партія "Наші" змінила Лілю Чергину на Ксенію Коваленко, а в Дергачівський міської ТВК вони замінили Ольгу Шевчук на Оксану Овчаренко.

В Зміївської ТВК "Партія Шарія" замінила Олександра Чирву на Ігоря Бєлова.

У Ізюмської міської ТВК партія Праці змінила Світлану Шевереву на Михайла Хрипунова, а в Лозівський міської ТВК вони змінили Юлію Синчук на Оксану Підмогильного.

У Куп'янської міської ТВК "Перемога Пальчевського" поставила замість Юрія Воцько Володимира Пасічника.

Два зміни відбулися в Люботинської міської ТВК. Партія "За майбутнє" змінила Віру Приходько на Ірину Соколовську, а партія "Солідарність жінок України" - Аллу Яценко на Оксану Щетиніну.

У Мереф'янської міської ТВК партія "УДАР Віталія Кличка" змінила Леоніда Гайового на Наталю Дейнеко, а партія "Народ" Олега Поважного на Світлану Усіченко.

Найбільша кількість змін пройшло в Первомайської міської ТВК. Партія "За майбутнє" змінила Вікторію Варавіна на Тетяну Гунько, партія "Солідарність жінок України" поміняла Наталю Шуть на Андрія Лаврентьєва, а партія "Об'єднання "Самопоміч" Олену Ященко - на Наталю Удовиченко.

У Південноміській ТВК партія "Перемога Пальчевського" замінила Яну Шміліч на Наталю Тимченко.

У Харківській міській ТВК партія "Віче" замінила Катерину Грігову на Мирославу Бежко. У останньої багатий досвід участі в передвиборчих кампаніях. Вона була членом окружних комісій від Юлії Тимошенко на виборах Президента України у 2010 році, у 2014 році була членом окружної виборчої комісії під час президентських перегонів від Василя Сушка, а того року була довіреною особою кандидата Іллі Ківи.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області відбудуться вибори до райрад за новим поділу. 14 серпня, Центральна виборча комісія призначила на 25 жовтня перші вибори депутатів в 119 утворених районах України, в тому числі в семи районах Харківської області



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися