"Бабине літо" триває: синоптики розповіли, яку погоду очікувати 22 вересня в Харкові

Вівторок порадує харків'ян теплою і сухою погодою

22 вересня в День осіннього рівнодення в Україні буде по-осінньому теплим, у всіх областях сонячно і без опадів. Синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook написала, що по всій країні триває "бабине літо". Вівторок порадує сонячної і теплою погодою.

Як передає Укргідрометцентр, завтра в Харкові і області очікується малохмарна погода, без опадів. Вітер буде змінних напрямків, 3 - 8 м / с. Температура вночі 1 - 6 ° тепла, на поверхні грунту та місцями в повітрі заморозки 0 - 5 °; вдень 20 - 25 °. По місту: температура повітря вночі 24 ° тепла, на поверхні грунту заморозки 0 - 2 °, вдень 22 - 24 °.

За народним прогнозом 22 вересня вшановується пам'ять правовірних Іоакима і Анни, батьків Діви Марії. 22 вересня вважається днем ​​осіннього рівнодення. У цей час ніч рівняється з днем ​​і збільшується: все коротше день, все довше вечори. У цей день настає і астрономічний початок осені. Наші предки в цей день спостерігали за павутиною: якщо вона була довгою, то осінь буде ясною і сніг нескоро випаде.

Читайте також: У центрі Харкова на тиждень закриють проїжджу частину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися