Харківський доктор наук очолив українську силову структуру

Раніше головою відомства також був житель Харкова

Уродженець Харкова Олексій Сухачов став на чолі Державного бюро розслідувань. На даний, поки він виконує обов'язки, повідомляється на сайті відомства.

До того як стати главою ДБР Сухачов працював у зовнішній розвідці. Варто відзначити, що він змінив свого земляка Олександр Соколова, який тепер став заступником начальника ГДР.

Довідка "Коментарів": Олексій Сухачов народився в 1978 році в м Харкові. Доктор юридичних наук. Заслужений юрист України.

Закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю "Правознавство".

З 2000 року почав військову службу в органах державної безпеки, пройшов шлях від слідчого, оперуповноваженого до заступника керівника Головного управління Центрального управління СБУ.

2017-2019 - заступник начальника Департаменту Генеральної прокуратури України.

2019-2020 років - військова служба в Службі зовнішньої розвідки України.

За результатами відкритого конкурсу в серпні 2020 призначений на посаду заступника директора Державного бюро розслідувань.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, харків'янин Федоров Любомир Віталійович, колишній директор директора ТОВ "Трабл Шутінг компані" став кандидатом на посаду глави полтавського відділення Державного бюро розслідувань (ДБР). Декларація про його доходи за 2019 рік 31 липня з'явилася на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). Федоров зазначив в документі тільки один об'єкт нерухомості: квартиру на 65,1 кв. м в Харкові. Але, вона повністю належить його дружині. Є у сімейства і два автомобілі: Honda CR-V 2008 року випуску, яка належить самому Федорову, і Ford Fiesta 2006 року випуску, записана на його дружину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися