З Харкова поїдуть додаткові електрички в область

Зі столиці Харківщини електропоїзд виїжджає вранці, а назад їде днем

З Харкова в Красноград і назад почали їздити дві електрички. Про це розповіла прессекретар регіональної філії "Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця" Ірина Гаманенко, пише "Місто Х".

"На прохання батьків школярів 21 вересня розпочав щодня курсуватимуть ще один приміський поїзд до Краснограда - №6685. Він виїжджає з Харкова (Південний вокзал) о 7:13 і прибуває в Красноград о 9:57. З Краснограда електричка №6690 відправляється о 11:47 і приходить на кінцеву до Харкова о 14:28 ", - зазначила Ірина Гаманенко.

Вона додала, що на маршруті цих електропоїздів багато зупинок, в тому числі на тих станціях, на яких зазвичай приміські поїзди не зупинялися.

"Багатьох пасажирів цікавлять такі станції, як Зелений Гай, Високий, Південний, Комарівка, Артемівка та інші, де раніше потяги не зупинялися. Тому до Харкова поїзд може приїжджати напівпорожнім ", - додала прессекретар відомства.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 7 вересня, з Харкова почне їздити ще одна електричка до Козачої Лопані. Поїзд курсуватиме на прохання пасажирів для підвозу дітей до шкіл.
"З 7 вересня призначається пара приміських поїздів №6014 і №6013. Вони курсуватимуть за маршрутом Харків пасажирський - Козача Лопань і назад. З Харкова електричка оговтується о 7:36, а прибуває на кінцеву о 8:43. Зворотно з Козача Лопань стартує о 9:00, в Харкові вона о 10:12", - розповіла прессекретар Південної залізниці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися